maanantai 30. syyskuuta 2013

NEW BLOG

Elikkäs elikkäs..... :-D mites tän nyt muotoilis.

Ennen jaksoin vitkutella saman blogin kanssa kokoajan, uskottelin, että se muuttuis paremmaks? Nyt kuitenkin on käynyt niin, että kyllästyin. Ja pahasti.

Olin repiä hiukset päästä, blogi ei miellyttänyt vaikka tein mitä, se ei vaan tuntunut omalta. Muutin ulkoasun, josta tuli perhanan hyvä ja nyt on vähän surullista jättää tämä taakse :-(

Kuitenkin tuntuu paremmalta, kun on uusi blogi. Oon muuttunut ihmisenä niin paljon siitä kun tämän blogin aloitin, että on loogista aloittaa nyt uudestaan puhtaalta pöydältä. En voi kertoa kaikkea mitä mun elämässä on tapahtunut, mutta se on muuttunut ja paljon. Yleisesti ottaen vielä positiivisessa mielessä.


TÄSTÄ pääset uuteen blogiini. Olisi toki mukavaa jos jaksaisit aloittaa lukea tätäkin blogia, mutta pakoita en mihinkään :-) Muuten sanotaan hyvästit YOLO:lle ja jatketaan eteenpäin. Blogia en nyt poista, mutta katsotaan mitä tälle tapahtuu.

Hyvää jatkoa, tervetuloa uuteen blogiin, oli mukava vajaa vuosi :-D

<3:llä viimeisen kerran Emma

1 kommentti:

  1. Haaste!
    Valitse 5 blogia ja jätä kommentti blogin omistajalle. Toivo, että ihmiset, jotka olet haastanut, jatkaisivat haastetta eteenpäin.

    5 asiaa joita tarvitset päivittäin:

    5 materialistista lahjatoivetta:

    5 paikkaa, joissa haluaisit käydä:

    5 adjektiivia, jotka kuvaavat sinua:

    5 elämänohjetta, joita antaisit muille:

    Haastan... (5 blogia)

    VastaaPoista